Филмовата звезда Камерън Диас призовава съпрузите да спят в отделни брачни спални в подкаста

...
Филмовата звезда Камерън Диас призовава съпрузите да спят в отделни брачни спални в подкаста
Коментари Харесай

Голяма звезда предложи интересен подход за спалнята и отношенията с половинката

Филмовата звезда Камерън Диас призовава съпрузите да спят в обособени брачни спални в подкаста " Lipstick on the Rim ", воден от Моли Симс и Емес Гормли.

" Трябва да се одобри обособените спални сред съпрузите като норма ", споделя Диас, до момента в който разисква осемгодишния си брак с рокаджията от Good Charlotte Бенджи Мадън, който назовава " прелестен ".

" За мен безусловно бих споделила: Аз си имам моя къща, ти си имаш твоя. Ние имаме фамилна къща по средата. Аз ще отида и ще дремя в моята стая. Ти ще отидеш и ще спиш в твоята стая. Аз съм ок с това ", сподели тя. " И имаме спалнята по средата, в която можем да се съберем за нашите интимни връзки ", споделя мислите си актрисата.

Ситуацията постоянно е надалеч по-проста и прозаична: Той хърка, до момента в който стените се разтреперят. Тя отделя голямо количество телесна топлота. Единият дърпа непрестанно завивката към себе си, рита през нощта или непрекъснато върви в тоалетната в 3 часа сутринта. Може би сте лунатици или страдате от бодърствуване. Подобни нощни разстройства са прекомерно постоянно срещани, споделят специалистите.

Все повече двойки обмислят преимуществата на " развода за спане "  или потреблението на две обособени спални, с цел да усилят качеството на съня си, споделя експертът по съня Уенди Троксел, старши поведенчески и обществен академик в RAND Corp., създател на книгата " Споделяне на завивките: Ръководство на всяка двойка за по-добър сън ".

Когато става въпрос за здравето ви, неприятният сън не е мотив да се прозявате: Според Центъра за надзор и предварителна защита на болесттите в САЩ лишаването от пълноценна почивка от седем до осем часа всяка нощ е обвързвано с по-висок риск от диабет, инсулт, сърдечносъдови болести и деменция.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР